O nama

Mi smo obiteljski krenuli 2017. godine sa pružanjem usluga kratkoročnog najma u centru Zagreba. Dok smo imali par vlastitih apartmana uspijevali smo sami održavati apartmane vezano za čišćenje, pranje posteljine, razni popravci i sl. Tada je sve funkcioniralo besprijekorno, odlične recenzije, jako zadovoljni gosti. Kako smo povećali broj apartmana javila se potreba servisa za čišćenje.

S jedne strane mi kao vlasnici apartmana želimo da vanjski servis za čišćenje to odradi baš kako bi mi željeli (detaljno, bez i jedne greškice) jer znamo koliko smo financijskih sredstava uložili u kupnju, adaptaciju i opremanje apartmana da bi bio savršen te očekujemo sada da ga se isto tako i održava. No s druge strane servis za čišćenje ima vrlo mali vremenski okvir (10-15h) u kojem može odraditi čišćenje i zamjenu posteljine te da bi to uspjeli moraju rezervirati ljude da su u tom razdoblju na raspolaganju a možda čišćenja neće niti biti jer se rezervacije nisu tako posložile te tu imaju gubitak da plaćaju ljude koji ne rade u tom trenutku.

Svaki vanjski servis koji smo angažirali nije mogao pratiti taj ritam i uvijek je bilo velikih problema jer su postavili jednu osobu za prevelik broj apartmana te ta jedna osoba nije stizala adekvatno to odraditi. Radi toga počele su se nizati loše recenzije, isključenja nekih apartmana sa Airbnb platforme i morali smo donijeti odluku da otvorimo svoj vlastiti servis koji će se primarno baviti samo našim apartmanima.

Sada mi imamo prednost jer se primarno bavimo iznajmljivanjem apartmana te s toga nama glavni prihod nije od čišćenja već od iznajmljivanja te tu možemo poštedjeti naše djelatnike i ne preopteretiti ih te na taj način im omogućiti da svaki apartman mogu srediti besprijekorno kao da ga mi čistimo sami.

Uz lijepo dizajniran apartman, kvalitetan krevet – higijena apartmana i čista posteljina su najvažniji čimbenici da Vaš gost bude zadovoljan i da imate apartman sa visokim ocjenama gostiju.

HOME CELAN tvrtka za čišćenje specijalizirana je za čišćenje stanova, kuća i apartmana u Zagrebu no pružamo usluge čišćenja poslovnih prostora i stubišta. Naš tim čistača sastoji se od iskusnih i profesionalnih radnika koji koriste najnoviju opremu i tehnologiju kako bi vaš prostor bio čist i ugodan za boravak.

Naše usluge obuhvaćaju sve aspekte čišćenja, uključujući čišćenje kuhinje, kupaonice, podova, prozora i namještaja. Također nudimo i dodatne usluge poput pranja rublja i peglanja kako bismo vam olakšali svakodnevni život. Naša tvrtka za čišćenje cijeni vaše vrijeme i novac te se trudimo pružiti najbolju uslugu po pristupačnoj cijeni. Garantiramo vam potpuno zadovoljstvo našim radom i pouzdanost u dogovorenim terminima.

Home apartments

Naše usluge se odnose i na čišćenje poslovnih ureda i stubišta zgrada.

Naš tim profesionalnih čistača ima iskustva u čišćenju poslovnih prostora i stubišta zgrada, te koristi najnoviju opremu i tehnologiju kako bi osigurao čist i ugodan prostor za boravak.

Nudimo usluge čišćenja uredskih prostora, uključujući prašenje namještaja, čišćenje podova, prozora i sanitarnih čvorova. Također, nudimo i usluge čišćenja stubišta zgrada, uključujući čišćenje podova, stepenica, stakla, rasvjetnih tijela i vrata.

Naš cilj je pružiti vrhunsku uslugu čišćenja koja će zadovoljiti vaše potrebe i očekivanja. Garantiramo vam pouzdanost, brzu i učinkovitu uslugu te konkurentne cijene.

Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da se pobrinemo za čistoću vašeg poslovnog prostora.

Home apartments